Készpénz befizetés K&h atm be,egyben kell beletenni a nyilásba ,ha egymillió ft ot akarok betenni?

válasza:Ugy lattam amin én akarok, nem boritekos.
Koszonom, akkor egyesevel.

válasza:Mi rendszeresen fizetünk be ATMen (K&H)
Boríték nélkül, egyben kell betenni a nyílásba (nem oda, ahol kiadja neked felvételkor) a pénzt, az automata átszámolja és jóvá kell hagynod, hogy annyi-e az összeg.
A sérült, gyűrött, sarkán behajlott bankjegyet nem fogadja be, visszaadja.
1 milliót meg nem tettünk be egyszerre, de 850ezret igen.
K&H ATM-en keresztül befizethető bankjegyek maximális száma
200 db bankjegy / tranzakció
Készpénzbefizetésre alkalmas címletek
500 Ft, 1 000 Ft, 2 000 Ft, 5 000 Ft, 10 000 Ft, 20 000 Ft
(BETÉTI BANKKÁRTYA HIRDETMÉNY
TERMÉSZETES SZEMÉLYEK RÉSZÉRE
Hatályos: 2023. április 1-től)
Fentieket nézve: 200 db x 20.000.- Ft = 4 milliót betehetsz egyszerre.

válasza:Egyszerre max 200 db pénzt tehetsz be.
Ha 5, 10 vagy 20ezresekben akarod betenni azt az 1 milliót akkor egyben is beteheted. Ha ettől kisebb címletben van a lóvé akkor több tranzakció kell.
Az se baj ha vegyesen vannak bankók. Egyszerre berakhatsz 5, 10, 20 stb ezrest is. Szétválogatja a gép.
Ami fontos: egyszerre max 200 db és ne legyen szakadt, ragasztott, gyűrött stb. Velem többször előfordult, hogy a kötegben az egyik bankó sarka be volt hajolva. Azt egyből visszadobta. De miután kihajtottam, a következő tranzakciónál bevette. Ezért többször előfordult, hogy betettem 149 20ezrest, majd a következő tranzakciónál 1db 20ezrest.

válasza:Az igaz, hogy K&H banknál a készpénz befizetéses dolog csak vállalkozók számára lehetséges ? Csak üzleti bankkártyával.
Sima lakossági ügyfeleknek nem elérhető ?
Kapcsolódó kérdések:
Szeretném már az elején kristálytisztán leszögezni, hogy semmilyen illegális tevékenységet nem folytatok és nem is áll szándékomban. Van egy teljes munkaidős állásom mérnökként és mellette utcazenélek, amit számomra is meglepő módon úgy ki tudtam maxolni, hogy...
Kifizettem vele az áramot, gázt, közösköltségets stb... Erre most mindegyikre kaptam egy egy levelet hogy haladéktalanul fizessem be őket. Most akkor fizethettem ki mégegyszer az összeset? Pedig OTP bank levonta tőlem, emailbe a posta is visszajelzett. Az a...
Egy csalónak utaltam több ízben pénzt OTP bankon keresztül. Azóta bankot váltottam, már CIB-es vagyok. Lezártam az OTP-s számlát. Viszont a rendőrség csak most kezdett foglalkozni az üggyel, és az OTP-nél van a bizonyíték, na meg persze a csalónál.
Pl. NAV számlára vagy más hivatalos számlákra tudok befizetni?
Valamint mennyi lesz a díja?
Sziasztok, olyan 2 millió forintot szeretnék kiutalni magyar otp-s számlára binanceről. Az lenne a kérdésem, hogy sepan keresztül simán lehet magyar sázmlára utalni ugye? USDT-ben van az összeg, ezt váltsam át HUF-ba ugye? Köszi a segítséget.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!