Egyedülálló vagyok, és folyószámlahitelből tartom fenn magamat, ez sajnos a magyar valóság, rajtam kívül is így élnek meg az emberek? 31/F

válasza:

válasza:Mielőtt 150-es lakhatásod lett, hol, hogyan laktál?
Nekem feltöltőkártyás telefonom van, havi párszáz Ft-ot költök. Netelőfizetésem van kábeles, az 4200 Ft.
De lehet munkahelyen, iskolában könyvtárban ingyen netezni, így még azt a 4200-t is meg tudnám spórolni, ha arról lenne szó.

válasza:Tehát 190 ezer forint nem elég minden másra egy fő részére? (Élelmiszer, higénia stb.)
Itt valamit elhallgatsz vagy alapvetőnek veszel valamit, ami nem az.
Az első cél nyilván a folyószámlahitel visszafizetése. Ahhoz akkor lehet nyúlni ha előnyöd származik belőle. Nem arra van, hogy az életszínvonalad növeld, mert akkor ez lesz. Megszokod a jobb életszínvonalat és egyre nagyobb mínuszba mész, mert vissza nem fogod tudni fizetni ha nem változik valami.
A bevételi oldalt kellene növelned és a kiadásokat elkezdeni vezetni, hogy lásd mire megy el a pénzed. Nálunk például ketten egy időben napi 1-2 energiaitalt ittunk, mikor még 200 forint volt 1 darab. Sok kicsi sokra megy alapon ebből is megtakaríthatsz. Vagy egy kis nasi minden nap és megint itt vagy.
De ez egy elég nagy téma. Viszont sosem késő elzedeni tudatosan kezelni a pénzed.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek mennyire valós, hogy most Threadsen az a trend hogy felrakjak a kártyájukat külföldi emberek teljes adatokkal, és azt írják oda hogy azt vasarolsz amit akarsz?
Mondjuk 10-15 éves futamidő esetén? Lakást szeretnék venni, van 35 millióm félrerakva, de Budapesten ennyiért még semmi sincs. Én olyan 10-15 millióig nézegettem, de ennek is elég magas a törlesztője. Mellette nem sok pénz marad élni is
Sziasztok! Adott egy ingatlan, aminek 4/10 -ed tulajdonrèszèt árverésen megvettèk. Most az a helyzet, hogy szintén végrehajtás alá kerül egy ugyan ekkora szelete a háznak. (Bonyolult családi problémákkal teli történet.) Azt mondták, hogy nem árverezhetik...
számlaszámok számomra nagyon furcsák, hosszúak. Nem szerepel az online számlakeresőben.
Mindenki tudja netes világ virtuális,ám postán is felkell adnom a neten utalt összeget?
4.000.000-ft ra 4.900.000-ft ot kéne vissza fizetni 10 vagy 15 év múlva!semmi jövedelem igazolást nem kér csak banki adatokat,ki vagyok,mennyi pénz kell,hol lakok.találkozot valaki ilyennel?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!