Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankártyáról mennyit tudok...

Bankártyáról mennyit tudok felvenni 1 nap, mi a limit összeg? Cib bankos a kártya.

Figyelt kérdés
2012. jan. 28. 16:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Amennyi be lett állítva. Ha jól tudom, alapesetben 100ezer Ft/nap. De a bankfiókban személyesen akármennyit felvehetsz.
2012. jan. 28. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem kevesebb, mint 100.000. A NetBankban tudod beállítani, vagy személyesen a bankban.
2012. jan. 28. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Devizahitel miatt induló végrehajtás esetén, ha nincs elég fedezet a hitelre, és egyéni vállalkozó vagyok, akkor a vállalkozói bevételemet is...

Devizahitelem az árfolyamemelkedés miatt duplája a terhelt ingatlanom piaci árának => végrehajtás várható, de az sem fogja kielégíteni a bankot, mintegy 10mio Ft tartozás várható amire nem lesz fedezet (más nincs a nevemen, a szülői házba költözök át!). Kérdésem,...

Online hogyan tudom megnézni, hogy mennyi összeg van a K&H-s számlámon?

Én azt hallottam, hogy a k&h.hu-n lehet, de ott egyenlőre nem találtam semmit.

Ha nem rég nyitott K&H-s bankszámlára pénzt befizetnek/küldenek, mikor kapok róla értesítést, hogy megérkezett az összeg? Bővebben lent!

Ma többen is küldtek a számlámra pénzt, azonban még nem kaptam értesítés,t hogy megérezett. Mennyi időt ölel fel, míg megkapom?! Kb. mikorra várjam?! kártyám viszont még nincs, még nem kapta meg.

Mennyibe kerül a legolcsóbb sim kártya?

Vagyis mennyi az a legkevesebb összeg amiért új számom lehet?

Van olyan egészségpénztár, ahol nincs tagdíj, azaz a teljes átutalt összeg felhasználható, összeghatárra való tekintet nélkül és ingyenes a kártya?

Az Axa és a K&H 2000 ill. 2500-öt havonta elszámol tagdíjként, s a munkaadói befizetések 7-8%-a a működési költségeiket fedezi. Elérhető ettől kedvezőbb feltétel az egészségpénztárak között? A K&H-nak ráadásul még éves kártyadíja is van...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!