Melyik banknál érdemes lakáskasszát, lakás előtakarékossági számlát nyitnom?
Figyelt kérdés
Nekem olyan kellene, amelynél bármennyit tehetek be havonta, nem mindig ugyanannyit. Ha az egyik hónapban 5000 ft-ot teszek be, másik hónapban tehetek be 20 000-ret is. Kb. 6 évre szeretném. Szeretnék akkor ey olyan összeget, amelyhez, ha veszek fel hitelt, egy lakást tudok venni. Egyedül csinálom, és saját nevemre szeretnék lakást.2009. okt. 11. 07:47
1/2 anonim válasza:
szerintem fundamenta. ott lehet akármennyit betenni havonta és jár a 30%-os állami támogatás. azt hiem 4 és fél éves és 8 éves szakaszok vannak.
2/2 anonim válasza:
hu én is ilyesmibe kezdtem bele:) én megtakarítást nyitottam ott is adott összeg kell én egy 10est bevállaltam egy hóra de ha több van akkor berakhatom, ugy gondolom egy 10es mindig bele fog férni:) a lakáskassza sztem rossz mert ha nem ugy jön ki a lépés mégsem akkor nem adnak támogatást:(d itt mindenképp kapok kamatot:) én egy pénzügyi tanácsadó csajszival beszéltem meg mindent ő keresett nekem egy jó szerződést az alapján amit én szerettem volna:) ugyh ha pesti vagy szívesen megadom a számát, mert nekem sokat segítet...sok szerencsét neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!