Elrontott pin kód (Erste)?

Figyelt kérdés
Rég használt bank kártyámról ma próbáltam felvenni pénzt,de háromszor rontottam....hazajöttem,megtaláltam a pin kódot,a kérdésem az hogy most vissza mehetek az ATM hez pénzt felvenni,már a helyes pin kóddal?Nem nyeli el egyből a kártyámat ha bedugom?Köszönöm a segítséget!
2014. ápr. 17. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne. A bankba menj be, ott az ugyintezonek mondd, hogy mi tortent. Lehúzza a kartyadat, be utód a pint, o meg feloldja a korlátozást. Ha beteszed az ATMbe, benyeli azonnal.
2014. ápr. 17. 11:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha jól adod meg a kódot, nem fogja elnyelni.
2014. ápr. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Erste bankban lehet bankszámlaszámra befizetni 18 éves kor alatt?

Még tavaly, ha jól emlékszem, barátnőmnek se engedték.

Netes vásárlásnál az Erste Bank miért számolt fel több, mint 900 Ft-os plusz díjat?

A legutóbbi vásárlásommal kapcsolatban osztanék meg veletek egy rövidke történetet, és egyben szeretnék tippeket, ötleteket kérni tőletek. Ezen vásárlás az Erste Banknál zajlott,20 éves vagyok, és Diákszámlám van. Na már most a számlámhoz társított Mastercard...

Hogyan lehet ERSTE bankszámláról pénzt átutalni interneten keresztül egy másik személynek számlaszámára?

Interneten szeretnék vásárolni, és nem tudom hogyan kell átutalni pénzt az este bank oldalán belül. Előre is köszönöm a választ!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!