Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha rendelek az eBay-ről,...

Ha rendelek az eBay-ről, akkor ugye levonja a pénzt a rendelt dologért, de a bank nem volt le még kezelési költséget?

Figyelt kérdés

Pár hónapja rendeltem pár fényképalbumot Csehországi oldalról, a számláról levonta az album összegét de +ba 12000 FT-ot.

Most ez az eBay-nél is érvényes?

2014. júl. 21. 13:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Svájcba fogok dolgozni, szeretném a fizetésemet hazautalni. Melyik banknál nyissak számlát, mi a legolcsóbb és leggyorsabb módja?

Arra gondoltam nyitok svájcba egy bankszámlát igénylek hozzá két bankkártyát, egyiket itthon hagyom a másik nálam. Szerintetek jó megoldás? Van-e egyszerűbb és biztonságosabb mód?

PayPal számlának van e valami költsége?

Nekem eddig még nem volt. Ma utaltam valakinek aki PayPal linket adott meg ott bankszámlám által elutaltam majd utána ugye egy jelszó megadással létrehoztam egy sajátot is, de én ezt egyenlőre nem fogom használni de egyszer még lehet. Az lenne a kérdésem, hogy van e...

Melyik banknál és milyen bankkártyát érdemes csináltatnom, ha 20 éves vagyok, és szeretném minél alacsonyabb kezelési költséggel megúszni?

Már nem vagyok diák, és arra szeretném használni, hogy a rátett pénzt tudjam utalgatni, bár lehet később a fizetésem is erre fog jönni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!