Ha nem használtam a bankszámlát és a kártyát mi történik?
A számlát létrehozása óta nem használtam, a kártyát szintén még ki sem vettem, kb 2 hónapja volt ez.
Most szükségem lenne rá.
Ilyenkor kell valami büntit fizetni?
OTP Junior Diákszámla
Ha a bankkártyádat nem vetted át a megadott időpontig, akkor utána havonta x-összeget felszámolnak tárolási költségként, ami nem kis összeg...
Igen, kell büntetést fizetned!
Utána meg az lesz a büntetésed, hogyha használod, mert a bankszámlád használata után is mindenre olyan rohadt magas díjakat számolnak fel, hogy égnek fog állni a hajad...
Havonta csak 1x vehetsz fel díjmentesen a bankkártyáddal pénzt ATM-ből, utána erre is észtvesztő díjakat számolnak fel...
Én a helyedben nem is venném használatba az OTP Junior számlát, hanem azonnal megszüntetném és a CIB Banknál nyitnék egy CIBEZZ-számlát, az tényleg jó, szinte mindent díjmentesen használhatsz, adnak interneten használható bankkártyát is (díjmentesen) a normál bankkártya mellett, a Netbank átutalások is díjmentesek! :D
OTP-t meg felejtsd el!
Kb mennyi ez a büntetés?
Sajnos még így is előnyösebb az OTP-nél maradnom több okból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!