Mit kell tartalmazzon a szándéknyilatkozat? Ahhoz is ügyvéd kell vagy elég két tanú, meg a személyi számuk? Mit kell belefoglalni ebbe a nyilatkozatba?
A tulajdoni lapot és a térképet általában a vevő kéri ki, de amikor mi vásároltunk pont lekérte az eladó. Ha a banknak kell,akkor van bank, aki a tul.lapot lekéri és úgy olcsóbb.
Szándéknyilatkozat tartalmazza a vevő, eladó és ingatlan adatait, illetve a vételárat és elég rá 2 tanú!
Ezek szerint még nem adtad be a hiteligénylésed.
Ügyfeleknek díjmentesen dolgozó, független tanácsadó vagyok. Ha írsz privit, akkor megnézem van-e olcsóbb bank, annál, amit találtál. Ha esetleg a legjobb banknál vagy, akkor sem haszontalan a segítségem, mert egy csomó plusz dolgot elintézek én pl. földhivatal, így nem Neked kell szaladgálnod (kivétel, ha a világ végén laksz :)) És szerintem külön kezdeti díj akciót is tudok adni....
Egy email nem kerül Neked semmibe, de nyerhetsz vele!!!
Tudok referenciát is átküldeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!