Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Eltúnt a Revolut Megtakarításo...

Eltúnt a Revolut Megtakarítások és alapok -ban lekötött 1326$ értékű összegem (közel fél millió forint) Ez normális és csak új hónap miatt újbefektetik és nem látható egy ideig?

Figyelt kérdés

Hajnali 2-3 óra között még ra is jött a napi kamat, akkor még megvolt, de most reggel már nem látok róla semmit az összegző portfólióban, csak annyit a főoldalon, hogy 500 ezer Ft-t átváltottam 1326$ - ra és hogy azt lekötöttem ebben az alapban. A napi kamathozzáírási tranzakciókat is írta ezelőtt, de már azt sem látom?

Ez normális új hónap elején? (először kötöttem márciusban ilyet).

Vagy élnek az április 1 adta (fekete) humorral?

Vagy szimplán ellopták?

ápr. 1. 07:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem látszik minden

Nyilván nem lopták el, ne beszélj csacsisagot... Írj az ügyfélszolgálatnak, vélhetően hiba. Ha bárki hozzáférne a revolutodhoz látnád, hogy kiutalta.

ápr. 1. 09:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Már megtaláltam egy közleményben. Valami globális hiba van a rendszerben.

Részben megkönnyebbültem.

“Csacsiság” vagy sem, nem láttam a tőkémet és rendelkezni se tudtam vele, ami egyértelmű, hogy nyugtalanságot vált ki…

ápr. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!