Nem fizetem a lakásbiztosítási díjat, mennyi pénzt követelhet a biztosító?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Biztosítót akarok váltani.
Tegyük fel, hogy nem tudom fizetni a hitel törlesztőrészletét. A bank elárverezi a lakást. Mi van, ha az eladásból befolyt összeg nem fedezi a felvett hitel összegét (mivel svájci frankban van, s azóta már nem 7millió a hitel értéke, hanem több mint 10m)? Törleszteni...
Egy kis 15 nm-es üzlethelyiséget béreltem 2005 és 2008 között,mint egyéni vállalkozó. A bérleti szerződés szerint ugye a bérleti díj mellett nekem kellett fizetni a vízdíjat és az elmű felé az áramot. Ezek a számlák mind a tulajdonos nevére voltak kiállítva,nem az...
A szerződésem átolvastam, nincs említve, hogy esetleg kártalanítanom kéne (pénzügyileg) az elmaradott hónapokért. Ilyenkor követelhet pénzbeli kifizetést az elmaradt hónapokért, vagy csak a felmondás utáni 30 napot kell ledolgoznom?
Most gondolkodtam ezen el, hogy csőtörés van a lakásban amit bérlek, s a biztosító a lakás tulajának fizet, jogosan, hiszen az ő nevén van a lakás és a biztosítás, de a biztosítás a közösköltség összegében van, s én fizetem az egész közösköltséget.
Elkövettem azt a hibát, hogy biztosítási üzletkötőnek mentem, főállásban, vállalkozói formában. Kötöttem a szerződéseket. Munkámért még nyeremény utat is kaptam, amit azonban nem sikerült kihasználnom, mert időközben eljöttem onnét.2007 áprilisában arra az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!