Fizet a házbiztosítás ha a fűnyírózás közbe az autó üvegének kő repül és kitörik?
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 15:41
1/10 anonim válasza:
OLvasd el a kötvényt, de elég kizártnak tartom
2/10 anonim válasza:
Aegon tuti. Azok mindenért fizetnek,de muszáj lesz elolvasnod valóban a szerződést. Esetleg hívd fel azt, akinél kötötted, ha nem akarsz bogarászni és ő majd megmondja.
3/10 anonim válasza:
A felelősségbiztosítás akár fizethet is, persze jobb, ha az autó másé, mint a fűnyíró.
4/10 anonim válasza:
Miért kell nekik az tudni, hogy a kő a fűnyírótól ment oda?
5/10 A kérdező kommentje:
Nem. Én dobtam be téglával!
2016. jún. 27. 18:19
6/10 anonim válasza:
ha a kocsi a tiéd: a ház biztosítása nem, max ha van cascod.
ha a kocsi másé: a ház biztosításában van felelősségi rész és nincs kizárva a motoros kézi berendezéssel összefüggésben bekövetkező kár, akkor talán. nehéz bizonyítani, hogy valóban Te voltál. Hacsak nincs szemtanú pl.
7/10 anonim válasza:
Nem kell szemtanú, elég ha a károkozó elismeri a felelősséget. Ha a tiéd a kocsi, kérd meg a szomszédot, hogy nyírjon füvet ő is, vagy mittudomén, hátha bejön, és fizetnek akkor az ő lakásbiztosítására.
8/10 xswerdy válasza:
a felelősségbiztosítás jó eséllyel fizet. Kérdés az is, hogy ki nyírta a füvet. Tulajdonos? A ház alkalmazottja? Vállalkozó?
10/10 anonim válasza:
De miért kitörik?
KItörik a fogad, ha BEverem a képed (mert ha el- vagy letörik, kijön a szádból)
Kitörnek a védők a várból (kifejezi a cselekvés irányát az igekötő)
Tehát egy kocsi ablakát csak akkor tudod kitörni, ha benne ülsz.
Mondd szépen, hogy betörik. - úgy helyes.
Tudom, hogy lexarod, de talán megmarad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!