Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Édesvízi kvarcot tartalmazó...

Édesvízi kvarcot tartalmazó követ keresek malomkőnek. Van még működő bánya mo. -on, ahol ilyet bányásznak? Vagy egyéb más úton hozzájutni?

Figyelt kérdés

2020. jan. 22. 16:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet szabványlapokhoz (és törvénycikkekhez) olcsón hozzájutni?

Az MSz szabvány alkalmazása KÖTELEZŐ. Lakás vill. hálózata tervezéséhez (oklevéllel), kerestem a jelképi szabványokat. Ezeket a lapokat (néha könyveket) régen olcsón árulták. Most meg az internetes keresésben azonnal bejelentkezik egy forgalmazó, aki jó drágán el...

Hogyan lehet hitel vagy nagyobb félretett összeg nélkül telephelyhez vagy raktárhoz hozzájutni?

Szeretnék a kis rész munkaidős vállalkozásomnak egy kis helyet ahol tárolhatnám a szerszámaimat, kisebb műhelyt működtethetnék de nincs rá pénzem, hogy béreljek. Létezik olyan pályázat vagy támogatás ahonnan lehetne ilyesmire pályázni? Vidék, olcsó ingatlanáras környékről van szó.

Hol lehet beszerezni elektromos gyors-töltőállomást vállalkozási célokra?

Milyen áron lehet hozzájutni, milyen modellek felelnek meg legjobban és milyen feltételei vannak az üzemeltetéséhez?

Hogy tudnék hozzájutni mezőgazdaságban tevékenykedő cégek, vállalkozások listájához legkönnyebben (név, mail cím)?

Cégem olyan terméket gyárt, amelyet a mezőgazdaságban nagy számban használnak (trapézlemez). El szeretnék jutni minél több gazdaságoz. Már keresgéltem sokféleképpen, de nem találtam eddig olyan listát, amiben cégnév és mail cím is szerepelne együtt. Ha ilyet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!