Milyen üzleti döntés áll amögött, hogy egy adott cég biztosít dropshippinget?
Adott egy saját márkás műszaki cikkeket forgalmazó cég. Tudsz az oldalukról terméket rendelni, de ugyanakkor a termékek megtalálhatók a nagy online kereskedések áruházaiban is.
Némelyiknél van affiliate program, azaz viszonteladóként árulhatod az ő termékeiket, de mondjuk dropshipping nincs.
Az a kérdés, hogy általában milyen üzleti döntés áll amögött, hogy egy ilyen cég biztosít, vagy éppen nem biztosít dropshippinget?

válasza:

válasza:Mert ha nincs dropshipping, akkor ugye neked kell megvenned előre a termékeket és ilyenkor elvár(hat)nak egy minimum darabszámot, hogy az adott áron megvásárolhasd a terméket. Ez nekik jobban megéri, mint a dropshipping ahol te csak leadod nekik a rendelést és ők adnak fel postára egyenként példának okáért 100 terméket. Ha nincs dropshipping, nekik kedvezőbb eladni egyetlen embernek 100 darabot az adott termékből.
Szerintem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
A történet a következő. 15 éve vagyok együtt a párommal. Az anyjánál lakunk, a párom apja meghalt már. A párom így örökölt az apai rész után, ill. a testvére is. A párom hitelt akar felvenni, hogy a tesóját kifizesse, ugyanis a sógoromat nem érdekli a ház, nem akar...
Erre van valami törvény? Szívesen elolvasnám.
Kaptam egy ajánlatot a szülővárosomban, ugyanolyan munka lenne ugyanolyan fizetèssel mint az előző helyemen (amit amùgy nagyon szerettem). Viszont èn most Budapesten élek, munkanèlküli vagyok, ès tegnap talàltam a mi kerületünkből egy szuper hirdetèst, ahol hàromszoros...
A végzés folyamatban van, még nem kaptuk meg.
pár hete gondolatban "vásároltam" egyet, akkori 2.3 M-os áron, de azóta zuhan, most 1.8 M, ilyenkor mit kellene tenni, minél kevesebb veszteséggel kiszállni, vagy várni, esetleg Karácsony környékén feljebb megy majd?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!