Ha lenne 5millió Ft-tok, amire a kozeljövőben valószínűleg nem lenne szükségetek, akkor mit csinálnatok vele?
Ugye ha csak siman bankszamlán hagyom, azzal vesztek az inflació miatt.
Ha allampapirt veszek, azzal is vesztek, mert ha én jönnék ki belőle jól akkor nem adná az állam.
De lenyegesen kevesebbet vesztek mintha nem kezdenék vele semmit.
Vehetnék részvényeket de meg sosem csináltam (ha ezt javasoljáok miből tajékozodjak?)
Egyéb ötlet?
Van egy vallalkozas ötletem egyébként ami (szerintem) és kb 100 másik ember véleménye alapján is siker lenne, de ahhoz vajkevés az 5 millió. :/

ment a zöld a hasznosaknak :) állampapírban gondolkoztam én is, a többiről nem tudok sokat.
aminek a leginkább örülnék egyébként az a saját vállalkozás, de.. ahhoz még gyűjtögetnem kell
És egyébként mind az 5 milliót bele mernétek rakni mondjuk részvényalapba?
(ez az ötlet tényleg tetszik, hosszútávban gondolkozom)

"aminek a leginkább örülnék egyébként az a saját vállalkozás, de.. ahhoz még gyűjtögetnem kell"
Attól függ, mi az a vállalkozás.
Ha üzletet akarsz nyitni, arra tényleg gyűjteni kell. De online ezer dolgot be lehet indítani ennek a töredékéből is.
Ha pedig nem tudod kezelni a pénzt, vagy a vakvilágba elhirdeted, akármennyit el lehet szórni. Ötmilliót, húszmilliót, százmilliót is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!