Mennyi idő mire Hollandiából megérkezik egy levél?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 13:02
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Attól függ hogy posta vagy csomagküldő cég szállítja. Kb. 72 óra , de van ahol,a feladásnál lehet kérni 24 órás kézbesítést. Ha sima levél, egyszerű feladással akkor max 72 óra:)
Kapcsolódó kérdések:
T-mobile tartozás, CreditExpress-es levél. Ilyenkor mivan?
Még 11.én kaptam a levelüket,már aznap írtam egy e-mailt hogy részletfizetést szeretnék... 15.éig volt a fizetési határidő azóta nemírtak vissza...Elolvasták eggyáltalán? Még nemtudtam felhívni őket mert nemtudok honnan telefonálni... Igazán nemszeretném hogy...
Mennyibe kerül egy könyv Szegedről Pécsre postázása?
Milyen lehetőségek vannak (levél, csomag)?
Ez a levél miért jöhetett?
Eladtuk a személy autónkat és be kellett küldeni az adásvételit az okmányirodába.be is küldtük és ma jött egy válasz levél,hogy átadják a papírokat egy másik területi okmányirodához(más megyében is lakik az új tulaj) mert épp köigazgatási eljárás folyik.ez mit jelent?
Elsőbbségivel feladott levél ugyanolyan jó, mint ha ajánlottan adnám fel?
Az sem fog elveszni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!