Hogyan kezdjem el a dropshippinget?

válasza:

válasza:Úgy kezzd el, hogy van egy olyan ötleted ami másnak nincs, vagy felfedeztél egy piaci rést. A dropshipping nem egy csodafegyver, ah beálssz az 1000 már meglévő dropshippinges cég mellé 1001-diknek kommersz telefontokot árulni, az nem fog menni. Valahogy ki kell tűnnöd.
A konkrét kérdésekre:
-az hogy melyik adózási leetőség az optimális a tervezett forgalomtól, és az elszámolható költségektől függ, erre nem tudunk válaszolni látatlanban
-egy webshop ára általában 200-500 ezer egyszeri költség (de persze megcsinálhatod te is, így ezt megspórolod), és maximum évi néhány tízezer folyamatosk öltség

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Adott egy saját márkás műszaki cikkeket forgalmazó cég. Tudsz az oldalukról terméket rendelni, de ugyanakkor a termékek megtalálhatók a nagy online kereskedések áruházaiban is. Némelyiknél van affiliate program, azaz viszonteladóként árulhatod az ő termékeiket, de...
Üdv! A kérdésem a következő lenne:14 éves vagyok érdekel az üzleti világ.Sok mindent kipróbáltam Forex,Tőzsde és még pár egyéb dolgot.Nemrég rátaláltam a Dropship-re és az érdekelne hogy én belevághatok-e? Mint mondtam 14 éves vagyok rendelkezzem...
Domestic shipping menüpont: Flat same cost all buyer Services: Economy from CH International shipping menü pont: Flat same cost all buyer Ship to: worldwide DE amikor a vevő szemszögéből nézem, kizárólag Magyarországra enged postázni. Hogy lehet ez??
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!