Tőzsdén ha profitban vagyok mennyi után szálljak ki? Mi az arányos ha nem érzem mennyinél kéne?
#10 Egyetlen hozzászólót pontoztam le, egyet sem aki tanácsot adott. Nem ismersz.
#4 "jövőhéten nem fogod tudni megismételni"
Ez árulkodik legjobban rólad. 😐

Attól függ milyen részvény, melyik piac, mikor vetted, milyen áron... Nincs egyetemes válasz rá szerintem.
Volt amikor nagyon kevéssel eldobtam, volt amikor az 5-szörös haszonnál még tartottam. Ez mindig egyedi. Pont ez a jó a tőzsdében, hogy magad alakíthatod a szabályokat. Persze másolhatsz másokat, de ez is sokat elárul rólad. Hatalmas lehetőség arra, hogy tanulj magadról és fejlődj.

Jól írja #13. Jelentős részben önismereti kérdés is a tőzsde.
A kiszállásra lehet jó megközelítés az is, hogy "Köszönöm, nekem ennyi elég mára, nem kérek többet." Kérdés, hogy van-e ennyi önkontrollod, hogy ne akarj még többet és többet és többet addig, hogy már "Aki sokat markol, keveset fog"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!