Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A bet mach fiókomat hogy...

A bet mach fiókomat hogy tudom letörölni véglegesen hogy az adataim is törlődjenek?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam sokan ajánloták nekem sajnos nem jött be ilyenkor számolnak fell valamit tartanom kell attol hogy az adataim felhasználják?

2025. júl. 16. 03:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Torolni altalaban nem lehet szamlat, de veglegesen kizarni magad lehetseges. Ha nem hasznalod a szamlad nem lesz dija, ez nem bank. Ha nem zarolod csak hagyod a szamlad de nem lepsz be, az egyenleged 25ev mulva is 0 ft lesz.

Az adataid elvileg nem hasznalhatjak fel. Gyakorlatilag meg adatlopas eleg gyakran elofordul. De ez nem azt jelenti hogy hiteleket vesznek fel a nevedben, maximum kapsz par spam emailt es ennyi.

Egyebkent ott a live chat, ird le nekik hogy szeretned zaroltatni a szamlad vegleg. Ennyi.

2025. júl. 16. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan tudok véglegesen tölölni egy kártyát a PayPal-ból?

A fiókót,és a kártya számomat is szeretném véglegesen kitörölni,mert nem bízok a paypal-ban,és csak ki akartam próbálni.SÜRGŐS

Kérheti a nyest az aki le van százalékolva véglegesen?

Azért kérdezem, mert nagyon kicsi a rokkant nyugdíj. Igazából azt sem tudom, hogy számolják ki a nyes összegét. Viszont, ha több lenne, akkor azt kérném. Rokkantként lehet dolgozni, sőt kell mert annyira kevés az összeg.

Hogyan törölhető véglegesen Bet365 számlám? Megbüntethetnek?

Segítsetek! 17éves vagyok, unokatesóm sikereit látva regisztráltam a Bet365-oldalra VISA bank kártyámmal. A számlámat úgy regisztráltam hogy 2000-ben születtem, de én 2001-es vagyok. Nyereséges vagyok, de nem vehetem ki mivel nem múltam el 18. Ha a pénz eltűnik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!