A bet mach fiókomat hogy tudom letörölni véglegesen hogy az adataim is törlődjenek?

válasza:Torolni altalaban nem lehet szamlat, de veglegesen kizarni magad lehetseges. Ha nem hasznalod a szamlad nem lesz dija, ez nem bank. Ha nem zarolod csak hagyod a szamlad de nem lepsz be, az egyenleged 25ev mulva is 0 ft lesz.
Az adataid elvileg nem hasznalhatjak fel. Gyakorlatilag meg adatlopas eleg gyakran elofordul. De ez nem azt jelenti hogy hiteleket vesznek fel a nevedben, maximum kapsz par spam emailt es ennyi.
Egyebkent ott a live chat, ird le nekik hogy szeretned zaroltatni a szamlad vegleg. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
A fiókót,és a kártya számomat is szeretném véglegesen kitörölni,mert nem bízok a paypal-ban,és csak ki akartam próbálni.SÜRGŐS
Azért kérdezem, mert nagyon kicsi a rokkant nyugdíj. Igazából azt sem tudom, hogy számolják ki a nyes összegét. Viszont, ha több lenne, akkor azt kérném. Rokkantként lehet dolgozni, sőt kell mert annyira kevés az összeg.
Segítsetek! 17éves vagyok, unokatesóm sikereit látva regisztráltam a Bet365-oldalra VISA bank kártyámmal. A számlámat úgy regisztráltam hogy 2000-ben születtem, de én 2001-es vagyok. Nyereséges vagyok, de nem vehetem ki mivel nem múltam el 18. Ha a pénz eltűnik...
Kérem segítsenek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!