válasza:

válasza:Sima felettestől a cégtulajokig több emberrel voltam jóba, mint dolgozókkal.
Egyszerűen a más fajta mentalitás, nyitottság és érdeklődési körök, témák miatt könnyebben megtaláltam a közös hangot.
Engem nem érdekel, hogy kispista kit húzott meg a wc-n vagy marika mit főzött a hétvégén és melyik másik nőtársát szidja...
Kevés olyan felettesem volt, akivel nem jöttem ki jól, de azok meg kemény kisebbségi komplexusban szenvedtek és rosszindulatúak voltak.
Az említett "fenti rétegből" vannak, akikkel mai napig tartom kapcsolatot és együttműködéseink is vannak.
Voltak csúnya hazug pletykák a rosszindulatú megfeketedett lelkűek részéről... Holott én világ életemben embert emberként kezeltem. (Még az olyanokat is, akik nagyon nem szép dolgokat tettek velem, ellenem teljesen feleslegesen.) Nem érdekelt, hogy valaki takarító vagy igazgató. Az érdekes és tiszta lelkű embereket jobban szeretem, akik érdekesek számomra.
Szerintem embertől függ. Ki hogyan látja a dolgokat és kiket hogyan válogat meg.
Voltak olyanok is, akiktől jobb távol maradni, mert problémásak. Igaz ez kollegától a főnökig. Pl. szexuális zaklatás vagy szintén rosszindulat vezérelte személyiség.
Vegyes a meglátásom.
További kérdések:
És stabilan maradhat a forint 250-80-nál?
Elsején elutalják és megis érkezik a bankszámlára?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!