Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet, hogy hülyeség, de ha...

Lehet, hogy hülyeség, de ha egy csomag könnyű, akkor feladható levélként? Nem gond, hogy nincs "levél" formája?

Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 08:25
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Levél:

Max 2 kg lehet és legnagyobb mérete: hosszúságban, szélességben és vastagságban együttvéve 900

mm, de a leghosszabb mérete 600 mm-nél nem lehet nagyobb.

Tekercs alakban a hosszúsága és az átmérő kétszerese együttvéve legalább 170

mm, legfeljebb 1040 mm, a hossza legalább 100 mm, legfeljebb 900 mm lehet.

2011. márc. 5. 08:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2011. márc. 5. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Emailen jön levél FACEBOOK-tól, hogy levelem vagy hozzászólásom jött, de ha felmegyek nem jelzi pirossal a bal fölső sarokban, mi lehet a gond?

Rokoni kapcsolatra jelölt egyik ismerősöm,de nem tudom hol igazolhatnám vissza. Valamint hozzászólás is érkezett az egyik linkemhez,de azt se jelezte ki a facebook,csak gmailen.

Kistarcsán fogok szülni. Szült itt valaki?

vélemény. mit kellett vinni szüléskor? Mi az amit adtak? Házasági levél nem gond ha egy évnél régebi lesz?

Augusztusban elutazok. Ez lehet gond (felvételi levél, gólyatábor)?

Csak augusztus 20-án jövök haza. A gólyatáboros értesítő mikor jön? Az egyetemi egyéb infókkal együtt? Úgy tudom, hogy gyorsan elfogynak a helyek gólyatáborra, de én 20-a előtt nem tudok jelentkezni... Van még valami határidő ezen kívül, amiről lekéshetek, ha nem vagyok itthon augusztusban?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!