Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Otthon is végezhető munka?!

Otthon is végezhető munka?!

Figyelt kérdés

Nem értem ,hogy miért árasztották el az apróhirdetéseket az olyan állásajánlatok, ahol otthon végezhető másolással kapcsolatos munka van. A hirdetésben kevés az infó arról, hogy konkrétan mit is kell csinálni. Csak a regisztrációs díj ellenében van valami konkrétum.

Az is eléggé vicces, hogy 60 ugyanolyan szövegű hirdetés van ,csak más e-mail címmel. Ha a szöveg nem egyezik ,akkor egy bekezdés legalább.

Manapság tényleg ennyire hülyének nézik az embert?

2011. jún. 28. 12:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert a sok elkeseredett (és hülye) ember még elhiszi és befizeti azt a pár ezer forint "regisztrációs díjat", aztán a hirdető röhög és lenyúlja.
2011. jún. 28. 13:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Én sem értem, hogy miért jó az, ha az akit átvertek, további embereket ver át?
2011. nov. 23. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Valakinek vált már be az otthon végezhető munka? Tényleg létezik olyan ami korrekt, és fizet is?

Ha van akkor adnátok nekem címet,vagy elérhetőséget? Mit kell pontosan csinálni és mennyi lehet vele keresni? 3 gyerekes anyuka vagyok,jól jönne egy ki plusz kereset.

Ki tud otthon végezhető bedolgozói munkát?

Ami nem átverés hanem valós munka igazi fizetéssel

Otthon végezhető munka: van valakinek valamilyen tapasztalata?

Lenne egy-két óra szabadidőm, jól jönne a mellékes. De elég gyanúsak ezek a hirdetések, és nem szeretnék ráfaragni. Ráadásul vidéki vagyok.

Van valamilyen VALÓS itthon végezhető munka?

Amit találok az mind kamu... :S Tud valaki valamit?? Előre is köszönöm a válaszokat! :)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!