Otthon is végezhető munka?!
Nem értem ,hogy miért árasztották el az apróhirdetéseket az olyan állásajánlatok, ahol otthon végezhető másolással kapcsolatos munka van. A hirdetésben kevés az infó arról, hogy konkrétan mit is kell csinálni. Csak a regisztrációs díj ellenében van valami konkrétum.
Az is eléggé vicces, hogy 60 ugyanolyan szövegű hirdetés van ,csak más e-mail címmel. Ha a szöveg nem egyezik ,akkor egy bekezdés legalább.
Manapság tényleg ennyire hülyének nézik az embert?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha van akkor adnátok nekem címet,vagy elérhetőséget? Mit kell pontosan csinálni és mennyi lehet vele keresni? 3 gyerekes anyuka vagyok,jól jönne egy ki plusz kereset.
ha igen kérlek téged írd le !
Ami nem átverés hanem valós munka igazi fizetéssel
Lenne egy-két óra szabadidőm, jól jönne a mellékes. De elég gyanúsak ezek a hirdetések, és nem szeretnék ráfaragni. Ráadásul vidéki vagyok.
Amit találok az mind kamu... :S Tud valaki valamit?? Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!