Ki tud otthon végezhető bedolgozói munkát? Ami nem átverés hanem valós munka igazi fizetéssel

válasza:

válasza:3 féle van:
1. MLM
2. telekarketing (Baromira unom, hogy hetente többször is ráma akarnak sózni egy üdülést; egy termékbemutatót; vagy egy eü szűrést, ami biztos termékek rámsózásával jár majd.)
Szóval aki szereti az anyázásokat és a lecsapott telefonokat, és a 10 esetből 11 elutasítást, és hajókötélidegekkel és birkatürelemmel rendelkezik, az vágjon bele nyugodtan.
3. átverés

válasza:

válasza:én egy cégnek csinálok fordításokat angol,német nyelven.
havonta kapok érte pár ezer forintot.kb heti 2 órás itthoni munka.
ilyen is van.

válasza:Én is itthoni munkát végzek, tehát van ilyen, igaz 3milliót kezdésként bele kellett rakni! :D
De amúgy félre téve a félig meddig viccet, otthon végezhető munka van, részben legalább is, de az nem Magyarországon, illetve 100ból 99 kamu!
Kapcsolódó kérdések:
Küldtem neki egy email-t,hogy milyen otthon végezhető munkáról lenne szó.Ezt válaszolta. Kedves érdeklődő! Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre, ami azt jelenti, hogy olyan munkát vállalna, amelyhez mindössze számítógépre és internet elérésre van szükség!...
Gépelés, adatrögzítés, bedolgozás, stb-re gondoltam. Számítógép, internet, nyomtatóm, szkennerem van.
Nincs semmi munkám, már mindent bevállalnék, de azért teljesen hülye nem vagyok, ezért gyanakszok. Ez egy otthon végezhető borítékolási munka lenne, csak el kéne küldeni rózsaszín csekken a pénzt a munkaadónak meg a válaszborítékot a saját címemmel. A pénz nem nagy...
A Távmunka Klub is tényleg átverés?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!