Rövidtávú befektetések a neten. Szerintetek átverés vagy létezik olyan befektetés ami 1-2 hónap alatt 60-100% hozamot garantál?
Egy haverom mutatott két linket hogy ő már regisztrált 10-10 dollárral és most várja hogy leteljen az egy hónap. Állítása szerint 60% körüli hozamot fizet mindkét befektetés az egy hónapos periódusra.
Szerintetek létezik ilyen vagy csak átverés?

válasza:

válasza:akkora átverés, mint a ház. minek osztogatna valaki ekkora hozamot a semmiért?
elképzelhető, hogy az első 10 dollár után kifizetik, ez lenne a csali, aztán amikor beszállsz többezerrel, na akkor már nem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy mind átverés?
ha igen kérlek téged írd le !
Mert évek óta próbálkozóm de minden hirdetés átverés. Erre adjon valaki válszt!
Pl. összeszerelés, eddig csak olyan ajánlatokat kaptam, hogy fizessek 10000ft-ot és majd kapok kezkőcsomagot.
Nagy bajban vagyunk.Megszűnt a munkahelyünk,nekem is,páromnak is.Most műtötték a gyerekemet,így nem is tudok elállni dolgozni.De már nem tudjuk fizetni a számlákat,sőt..lassan már ennünk se lesz mit.Gondoltam,keresek adminisztratív munkát a neten.Szinte mindd...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!