Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Létezik e olyan cég aki...

Létezik e olyan cég aki leszázalékolt, lakáshoz kötött embernek bedolgozást tud nyujtani? Mert évek óta próbálkozóm de minden hirdetés átverés. Erre adjon valaki válszt!

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 16:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán itt tudnak segíteni neked:www.motivacio.hu .
2009. nov. 28. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Hol lehet neten biztosan pénzhez jutni? Pl hirdetés olvasgatós oldalakat ismertek?

Nemkell sok csak a koleszra kéne pénz h tudjak tanulni, gondoltam egy órácskát naponta olvasnám öket ha cserébe azé havi egykétezret kapok érte, van paypalom meg alertpayomis, cska odlal nincs, válaszotok elöreis köszönöm

Expressz.hu hirdetés?

Feladtam egy hirdetést, de amikor keresem a kategóriába akár név szerint, akár leírtak szerint, akár ár szerint egyszerűen nem találom. Aktiválni kell valamit a végénél? (ingyenes hirdetés dolognál mentem tovább)

Mennyit áldoznál egy hirdetés feladásáért egy online hirdetőportálon?

Olyan hirdetőportálról lenne szó, amely rendszeresen hasznos tippekkel, tanácsokkal lát el a sikeres hirdetések készítéséhez. Minden hirdetést megjelenése előtt élő személy néz át. A hitdetések körül nem található más zavaró hirdetés, ami elvonja a figyelmet! Fontos...

Expressz.hu-n cégeknek mennyibe kerül a hirdetés?

Van korlát hogy mennyi hirdetést rakhatok fel? Vagy hogy működik, csomagok vannak hogy hány hirdetés mennyibe kerül és ha igen mennyibe kerülnek?

Eltartási szerzödés kötése hirdetés útján történö keresés után? Tapasztalat, buktatók?

Szóval. Fiatal vagyok, átlagos keresettel, egyszerü munkával és végzettségekkel, albérletben élek. Nincs gazdag párom, nincsenek öreg, beteges hozzátartozóim, akikröl gondoskodnom kellene, nincs vagyonom, örökségem, nem lesznek gyerekeim. Úgy gondolom egy ilyen...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!