Meddig lehet ezt bírni?
minimálbér 78 000, mégis sokan 40 000 alatt keresnek. rákényszerülnek két állás betöltésére és halálra dolgozzák magukat míg mások meg nem találnak állást... és akkor még a számlákkal küzködnek.
jelentkeznél egy gyorsétterembe... dolgozni és 120 fő jelentkezik egy "állásra".
az egyetemek, főiskolák 100ával ontják magukból évente a friss diplomásokat de minek? évente nem lesz újabb 100 állás...
lehet menni külföldre? menjenek azok külföldre akik ezt tették az országgal!
El ne felejtsd hogy a bérlet 16 000 foritn havonta ami lejön a béremből. Az albérlet meg 30 000 vidéken.
Nem ettem, Nem ittam, Nem szórakoztam, Nem tettem félre, Nem mentem nyaralni, Nem fizettem ki a rezsit, a számlákat, a gyerek kajáját, a biztosítást, a benzint, a súlyadót, a gyerek tanév eleji könyveit, a fűtést, a villanyt, a vizet, a gázt, a szemétdíjat, a diákhitelt, nem vettem új ruhát. Viszont elfáradtam...
üdv egy ember aki havi 50 ből él. (nem segély)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!