Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan lehet...

Szerintetek hogyan lehet nyereséges egy kocsma, pub?

Figyelt kérdés
Mit szeretnének a vendégek, hogy menjen? Tudtok valami vendégcsalogató dolgot? Titeket mi vonz be egy ilyen helyre?
2012. ápr. 1. 00:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogy lehet nyereséges? Csalással. A normális vendégek meg ezt nem szeretik. Persze ha valami borsod mélyén lévő késdobálóról van szó, akkor tökmindegy, az etnikum segílyosztás után hozza a bevételt.
2012. ápr. 1. 00:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim válasza:
24%

azt nem tudom, viszont tudom, hogy mi zavaró és gyakori pl a budapesti kínálatban. Persze ez attól is függ, hogy kit akarsz megcélozni

0, esztétikailag választok, nem preferálom a kommersz, a giccsesen historizáló és a nyolcvanas évekbeli, az erdészházas meg a parasztházas/borpincés berendezést és a romkocsmát is unom már.

1, túl réteg, túl züllött, munkásos, proletáros

2, ár

3, kínálat. Ha csak sör van, kóla, fanta, sprie, ásványvíz, sió barack, almalé, és gagyi kávé, akkor felejtős. Legyen már valami érdekes azon a rohadt termékpalettán

4, nem hallod a hangodat a zenétől

5, huzat klímából vagy közvetlenül rád nyíló ajtóból.

6, télen túl hideg.

7, kényelmetlen székek, és egymás pofájában levés a túl gazdaságos helykihasználás miatt, kicsi asztalok, nincs rendes kabáttárolási lehetőség, ami nem egy fogas az ajtónál

8, pornólakos félhomály

9, a vécében a fülke ajtaját nem lehet bezárni, nincs kéztörlési/szárítási lehetőség, vagy a vécé stilisztikailag túl gagyi, vagy állandóan nyitva van a szellőzőablak, és ettől hideg van. (üljön valaki hidegben műanyag ülőkére)


Tehát nagyjából egy nem túl erős stílust erőltető, nem kényelmetlen, lehetőleg zugosabb, érdekes kínálatú helyet képzelnék el rendes kocsmának, értelmes nyitva tartással és megközelíthető helyen. Szóval elég alap elvárások.

Nyereséges kocsmát viszont úgy kell csinálni, ha egyetemistákra vagy munkásokra építesz, kevés személyzetet kizsigerelve dolgoztatsz, minden közművön spórolsz (sötét, hideg), megszeged a létező összes előírást (nem mosogatsz, csalsz az italméréssel,összeöntöd a poharakban maradt italt, és újra kiviszed, pult alatt árulsz füvet, nem takarítod a vécét, nincs papír, nincs melegvíz, feketén dolgoztatsz, hivatalosan magánlakás vagy)stb

2012. ápr. 1. 01:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
húú, második, köszi, jól leírtad, nem baj, ebből az is kiderült, hogy mit szeretnél, ami el is várható egy normális helyen!:)
2012. ápr. 1. 03:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyen a helynek hangulata, valamilyen egyénisége. Emiatt az emberek hajlandóak más kocsmába menni, és nem csak az "egyetemistabarát" árakon dolgozó kocsmákba. Ezt megadhatja a design, de megadhatja maga a személyzet. Volt hely, ahova mi csak a pincéreknők miatt mentünk: kedvesek voltak, mindig volt egy jó szavuk hozzánk - öröm volt tőlük rendelni (és nem azért, mert jól néztek ki!). Át is szoktunk egy másik kocsmába, amikor ők elmentek.
2012. ápr. 1. 03:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kell ahhoz csalni hogy jól fusson egy vendéglátóhely.

Mit vár el manapság a vendég?


-Minőséget

-Stílust.

-Választékot

-És adott esetben egy igazi kulináris élményt..


Aki ezeket keresi, az tisztában van vele hogy a minőségnek ára van!

A vendégek szívesebben áldoznak többet minőségi italokra és ételekre. Keresik az igényes helyeket, amit egy kocsma és pub nem tud pótolni.

2012. ápr. 2. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!