Aktív korúak ellátása?
Akkor küldenek határozatot előtte?
:-(
Kérdezhetnék én is valamit? Van olyan, hogy behivhatnak dolgozni az aktiv korúak támogatásánál, vagy csak a pénzt utalják?
Az aktiv korúak támogatásánál amikor esetlegesen behivnak dolgozni (azt hallottam be se hivnak) és van belépőm pl a Forma1-re az adott időpontban, akkor ugye lehet halasztani h máskor megyek be dolgozni hozzájuk? AZt halottam lehet!
Behívhatnak, hát persze, az a közmunka. Elmehetsz a Forma 1-re, de onnantól nem kapsz támogatást. Nem választható program, hanem kötelező, ha nem vállalod nem kapsz támogatást.
OFF HA Forma 1 belépőre futja, minek a támogatás????
Idefigyelj nagyon okos! :D Egyrészt ajándékba kaptam azt a jegyet, méghozzá abból is a legolcsóbb fajtát.
2. Nálunk lehet halasztást kérni!
Aha. Látom magam előtt a dolgot:
-Jó napot kívánok! Behívtak 08. 13.-ra közmunkára, de nekem aznapra van Forma 1 jegyem, csak 14-én szeretnék kezdeni. Megoldható?
- Persze, uram, hát hogyne. Sőt, elég lesz 15-én, hogy ki tudja magát pihenni.
9!
Ne zavarjon, hogy a kérdés 2012-es....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!