Valaki elmagyarázná nekem tényleg nagyon leegyszerűsítve a TŐZSDE működését, hogy mit hogyan kell, mi az amiért rizikós és mi az amiért nem mindenkinek jön össze?

válasza:nagyon sokat kellene ehhez írni, keress egy könyvet erről, abban minden benne van. Plusz nem mindegy hogy melyik tőzsde, a deviza vagy pl a részvény... stb...
az sem egyszerű téma miért nem jön össze mindenkinek, de egy fontos tényező a tőzsdepszichológia is többek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Sokat nem mond, hogy x milliárd Euró. Ha Görögország teljes bevételeit/kiadásait egy minimálbéres magyar jobbágyéhoz viszonyítjuk, akkor mennyi forint adóssága lenne eme jobbágynak? Ha lehet a leírások előtti és a mostani helyzetre is kiszámolva.
Peldaul megjelenik 1 oldal hogy fogadjak 1 focimeccsre akkor az hogy megy hogy kapom meg apentz meg ilyenek reszletes leirast kerek 1 fogadasrol es meikben lehet megbizni
Találtam egy pólót ezen az oldalon. 1655,93Ft-ba kerül. Szállítás magyarországra 919,96Ft. A fizetéshez pedig ez van írva: Előírt fizetési mód: PayPal. Az on-line fizetés biztonságosabb és könnyebb módja. Hogy lehet ezzel fizetni. Valaki elmagyarázná nekem részletesen?
pl. a postahivatalban kell e feladni,bélyeget hol lehet venni meg ilyesmik...
meg akartam nézni, hogy x forint hány amerikai dollár..de kiadta ezeket a valuta meg mit tudom én milyen árfolyamokat de én ezeket nem értem.. ezt hogy kell értelmezni? megköszönném, ha valaki elmagyarázná nekem..15/L
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!