Elmagyarázná valaki, részletesen az Ebay-ről való vásárlást?

válasza:ebayen licitálsz vagy vásárlás gombra kattintasz, de előtte ellenőrizd, hogy ide elküldi-e a csomagot és ha igen mennyiért.
ha megvan, utána lehet fizetni paypallal pl.
paypal számlát sokféle bankkártyához lehet csinálni és elég egyszerű is.
Kapcsolódó kérdések:
Két hét múlva vizsgázom, de mind ez idáig nem fogtam fel, hogy mitől függ, hogy tartozik vagy követel?? Lövésem sincs róla, a tanáromat pedig hiába kérdezgetem, nem tudja úgy elmondani, hogy felfogjam. Légyszi segítsen valaki!!!
Ha olyan mesterképzésre mennék, ahol csak ez van, akkor honnan tudjam (előre), hogy milyen tantárgy kell vizsgát tennem?
Most regisztráltam, de fogalmam sincs róla.
Lány vagyok és eléggé érdekelt a fociban.Követem a kupákat,bajnokságokat stb. de a BL menetét sosem értettem rendesen:/ Valaki leírná nekem érthetően?:) Nem szólók le csapatokat az összeset elismerem ,de a szívem mindig is egy kicsit a Chelsea felé húzott:) Végül is ők...
Találtam egy pólót ezen az oldalon. 1655,93Ft-ba kerül. Szállítás magyarországra 919,96Ft. A fizetéshez pedig ez van írva: Előírt fizetési mód: PayPal. Az on-line fizetés biztonságosabb és könnyebb módja. Hogy lehet ezzel fizetni. Valaki elmagyarázná nekem részletesen?
Még sosem csináltam, első bankkártyám, OTP-s. Semmit sem tudok a bankkártyás fizetésről, valaki elmondaná onnantól kezdve hogy sorra kerülök a pénztárnál? Köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!