Hogy szerezzek 7. 000 ft-ot? (többi lent)
14 éves vagyok szóval ez eléggé megnehezíti a helyzetet. tönkre ment a telefonom, és még annyi hiányzik az újhoz. szüleimre nem számíthatok, ők nem adnak, kölcsön kérni nem akarok, a lopás dolgot meg még viccből se mondjátok.
akármi jöhet ezeken kívül! köszönöm
nem ez volt a
kérdés, de most elmondom. szüleimmel és két tesómmal lakunk, nem élünk rosszul, én vagyok a legkissebb gyerekük, és valahogy úgy alakult a dolog hogy anyámnak ott van a nővérem, apámnak a bátyám ezért engem lesz*rnak. eltartanak ennyit kapok tőlük, de pl apámmal még soha ( viccen kívül még soha) nem beszélgettem. szia-szia. ennyi. anyámmal nagyjából ugyanez, csak ő megkérdezi hogy "na ma kaptál valami sz*r jegyet suliba". nagyjából ennyi. nem kapok reggelit, és pénzt se nagyon adnak, szóval mamámtól kérek erre is pénzt hetente, de ő sem tud adni többet és nem is lenne pofám kérni tőle. egyszóval : anyámékat nem érdekli hogy nem tudok telefonálni meg semmi, mamámnak így is sokat köszönhetek, és nem akarok bunkó lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!