Jár valami előnnyel (támogatás a foglalkoztatónak), ha valaki tartósan munkanélküli?

válasza:Igen, itt te is meg tudod nézni, hogy a támogatott munkavállalók alkalmazásával mennyivel jobban jár egy munkáltató:
Kapcsolódó kérdések:
Amíg nem találok másik munkahelyet.
Tavaly a megállapított 56 napból csak 20-at használtam fel. Nem kértem, hogy fizessék ki a megmaradt napokat. Így ha most újra be szeretnék regisztráltatni, akkor a fel nem használt napjaimat+az idei év ledolgozott napjai alapján állapítanak meg egy újabb ellátási időtartamot?
huszonéves vagyok nem tudok elhelyezkedni november leszek egy éve munkanélküli arra lennék kíváncsi, hogy hallatom arról, hogy aki egy hónapot dolgozik az önkormányzatnál az kap valami kis támogatás, hogy van ez pontosan?
Szüleimtől külön élek, azonban egy helyre van bejelentve a lakcímünk, azonban ezen tudok változtatni, amennyiben opcionális, ideiglenes lakcímmel.19 éves vagyok, jelenleg munkanélküli, illetve az ide év folyamán fogok érettségizni.
Amikor elvégeztem az iskolát, egyedül élek és munkát keresek?
/Munkanélküli/
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!