Kis pénzekkel is érdemes tőzsdézni?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja van demo számlám az 500plus-nál. 40 ezer forinttal kezdtem, azt elosztva 4 részre, tehát 10 ezer forintokért vettem 4 féle valutából. Sikerült nyereségesen kiszállnom, összesen 70 ezer forintom van most. Ez így nagyon jónak tűnik, de nem nagyon tudom, mi a különbség a szükséges fedezet és az érték között, mivel amikor megvettem, a szükséges fedezet 10 ezer forint volt, az érték és a mennyiség sokkal több. Amit vettem tényleg 10-ezer forint volt és 16-18 ezerért sikerült eladnom, vagy a nagyobb szám, amely sokkal több volt, valójában annyiért vettem? Lehet kicsit hülyén fogalmaztam meg, a lényeg, hogy ha elkezdem élesben, 40 ezer forint elég kezdésnek?2014. máj. 9. 17:32
1/3 anonim válasza:
Hobbinak jó, ha nem sajnálod ha elveszik mind.
Tőzsdézni milliókkal érdemes.
2/3 anonim válasza:
Mennyit vontak le a tranzakcióért?
Az is benne van a demóban?
3/3 anonim válasza:
Érdemes, ha nagyobb kockázatot vállalsz és forexezel meg részvényeket veszel, nagyobb tőkével kötvényeket, betéteket érdemes venni, ezekkel évi pár százalék érhető el, persze nagy tőkével az is szép profitot hozhat, az előbekkel ennek akár több százszorosát is elérheted nagy tudással és nagy szerencsével, de ha nem értesz a tőzsdéhez, és csak hazárdírozol vele, akkor tök mindegy mit veszel, bukni fogsz, ne abból indulj ki, hogy most szerencséd volt. Ha nem értesz hozzá akkor érdemes inkább privát bankok vagyonkezelőire bízni a pénzed, ott megbeszéled velük, hogy nagyobb kockázatot szeretnél vállalni, pár százezres tőkével is lehet már hozzájuk fordulni, sok átlag lakos is megteszi már nemcsak vagyonosok, amióta a bankbetét hozama a lóf*sszal egyenlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!