Erre kell vámot fizetni? (link lennt)
Figyelt kérdés
találtam ezt az oldalt ahol meglepően olcsón lehet rendelni amerikából dolgokat, ingyenes hajóúttal. Most ha én megveszem itt ezt a rengeteg bukósisakot 18ezer dollárért kell utána adót fizetnem vagy szépen házhoz jön és örülök a fejemnek hogy egy 300 ezer forintos bukót vettem 65 ezer forintért (Persze 80 db-ot mint ahhogy a hirdetésben ez látszik) [link] 2014. máj. 12. 17:57
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy kell vámot fizetni.
2/2 anonim válasza:
igen kell, pontosan nem tudom hol, talán a posta honlapján voltak a díjszabások, hogy mekkora értéktől kell, de sok mindenhol függ, hogy magánszemélytől jön-e "ajándékként" vagy céges rendelés meg ilyenekre emlékszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!