Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Külföldön dolgozol?

Külföldön dolgozol?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Igen, vállalkozásom van. Miért kérded?
2014. máj. 15. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem.
2014. máj. 15. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem, de ahogy tudom a nyelvet megyek.
2014. máj. 15. 21:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Lassan végzek az alapképzéssel. Minden vágyam, hogy mesterizzek. De ehhez egy kis tőkére van szükségem. Ezért sajnos egy évet ki kell hagynom, ha nem kapok Budapesten megfelelő állást.

Azért kérdeztem, hátha tud valaki valamilyen munkát. Esetleg elmondaná a véleményét a külföldi munkaadókkal kapcsolatosan.

2014. máj. 15. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Melyik ország? Város? Munkakör? Mert ezektől függ az hogy milyenek a munkaadók! Mindenhol vannak szemetek és jók is. Mit akarsz dolgozni?
2014. máj. 15. 21:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Nincsenek ilyen preferenciáim. Bármit elvállalok, ami tisztességes és megfizetnek érte.

Szakképzettségem nincs. (Vagyis van: méhész vagyok. De ilyen állást nem hiszem, hogy kapok)

Teljesen mindegy melyik országban, csak második mondat legyen igaz.

Nyelvtudásom: kicsi angol, kicsi német, kicsi román.

2014. máj. 15. 22:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Én külföldi munka mellett fejezem be itthon levelezőn a bsc-t idén. Utolsó szemeszter vizsgáit teszem éppen.

Végig dolgoztam szezonálisan mellette külföldön, szerintem msc levelező mellett is meg tudnád csinálni.

Igaz én már inkább haza fele gondolkodok, kikerülve a mókuskerékből, egy új életet kezdve itthon a megtakarításokból. Amellett, hogy biztosan tudtam fizetni a suli tandíját is diákhitel nélkül, míg korábban itthon még azzal sem ment államilag finanszírozotton.

2014. máj. 17. 07:58
 8/9 A kérdező kommentje:
És mit dolgoztál? Hogyan kaptál munkát?
2014. máj. 17. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Még mindig ott dolgozok (5 éve) hajón szakácsként. Mosogatóként kezdtem. Hazai ügynökségen keresztül mentem ki.
2014. máj. 17. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!