Most hogy van ez a vodafone-nál?

válasza:Lehet nem mentél át a hitelvizsgálaton. Azt még végeznek mielőtt megkötik veled a szerződést.
De ha előleget kell fizetned, akkor elvileg kellene, hogy keressen az ügyintéző.
Szia!
Minden új szerződéskötés során, egy automata rendszer végez egy úgynevezett hitelképesség vizsgálatot, az adataid alapján.
Ennek következtében lehetséges,hogy előleget állapít meg a rendszer, viszont ezt a 3.befizetett számlád után, egy összegben vissza is forgatja.
Így a számláidat összegét csökkenti, illetve amíg fedezi, addig 0 Ft-os számláid készülnek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Főleg mobilt hívnék. Ami 6,6cent. Mobil netem az van az nem probléma
Minden szerződés után kaptok jutalékot? Hívogat egy ügyintéző és nagyon ragaszkodik hozzá hogy nála kössem meg a szerződëst
Az a helyzet, hogy Telenoros voltam 3 évig kb. és áprilisban számhordozással átmentem a Vodafone-hoz, ahol megmondták, hogy csak akkor lehet megcsinálni a számhordozást, ha az előző szolgáltatónál nincs tartozásom. Mindent befizettem, azt mondták a Telenornál, hogy még...
Nem teljesen értem, mert már volt nulla forint a nettó egyenlegem, de aztán másnap 200 lett és azóta csak nő. Ez hogy van? Légyszi értelmes válaszokat írjatok csak. Köszi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!