Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most hogy van ez a vodafone-nál?

Most hogy van ez a vodafone-nál?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy telefont. Az előfitesem a következő: 2 évig, havi 3490. A telefon így 5000 forintomba kerülne. De most nézem a rendelés menetét, és valami 22 ezer forintos előleget kérdez. Mi van ha elutasítom? Most erre nincs pénzem:S

2014. máj. 22. 12:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet nem mentél át a hitelvizsgálaton. Azt még végeznek mielőtt megkötik veled a szerződést.

De ha előleget kell fizetned, akkor elvileg kellene, hogy keressen az ügyintéző.

2014. máj. 22. 13:50
 2/2 vod.c válasza:

Szia!

Minden új szerződéskötés során, egy automata rendszer végez egy úgynevezett hitelképesség vizsgálatot, az adataid alapján.

Ennek következtében lehetséges,hogy előleget állapít meg a rendszer, viszont ezt a 3.befizetett számlád után, egy összegben vissza is forgatja.

Így a számláidat összegét csökkenti, illetve amíg fedezi, addig 0 Ft-os számláid készülnek.:)

2014. máj. 31. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Megéri a viber out-ért fizetni ha a vodafone percdíjam 28,5ft/perc?

Főleg mobilt hívnék. Ami 6,6cent. Mobil netem az van az nem probléma

Van köztetek vodafone ügyintéző?

Minden szerződés után kaptok jutalékot? Hívogat egy ügyintéző és nagyon ragaszkodik hozzá hogy nála kössem meg a szerződëst

Tartozás Telenornak ami nem létezik?

Az a helyzet, hogy Telenoros voltam 3 évig kb. és áprilisban számhordozással átmentem a Vodafone-hoz, ahol megmondták, hogy csak akkor lehet megcsinálni a számhordozást, ha az előző szolgáltatónál nincs tartozásom. Mindent befizettem, azt mondták a Telenornál, hogy még...

Ha vodafonnál vagyok előfizetve, ott mit jelent a nettó egyenleg?

Nem teljesen értem, mert már volt nulla forint a nettó egyenlegem, de aztán másnap 200 lett és azóta csak nő. Ez hogy van? Légyszi értelmes válaszokat írjatok csak. Köszi.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!