válasza:Észak-Írországban angol font van
Írországban euró van.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megköszönném ha valaki elmagyarázná + egy példát is mutatna rá! :D
Úgy vélem, előbbiben az angol nyelvben megszokott szókapcsolatok vannak magyarra lefordítva, utóbbiban pedig a magyarban használt kifejezések angolra. Jól gondolom? Ez esetben viszont mi értelme van a magyar-angol kiadásnak? A britek/amerikaiak/ausztrálok stb. úgyis...
12 éve dolgozom, de multiknál voltam idáig. Ezt a 12 évet figyelembe veszik? Vajon a nyelvvizsgámat beszámítják? (nem hiszem)
Most szeretném kezdeni. Mindegy hova regisztrálok, egy acc-al mindkettő oldalt használhatom. Jól gondolom , hogy a magyar ebay-en sokkal kevesebb a termék?
Egy külföldi céghez szeretném benyújtani az önéletrajzom, de nem tudom, kell-e valamiben különböznie egy hagyományos, magyar önéletrajztól, úgyhogy bármilyen segítséget szívesen fogadok :) (Az ilyen dolgokkal kapcsolatban amúgy is mindig bizonytalan vagyok...)
Melyiket mikor használjuk?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!