Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a különbség az angol font...

Mi a különbség az angol font és az ír font között?

Figyelt kérdés

2015. márc. 15. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Észak-Írországban angol font van

Írországban euró van.

2015. márc. 15. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:
10%
Semmi. Főleg, hogy nem is létezik olyan, hogy "angol" font és "ír" font. Great Britain Pound létezik.
2015. márc. 15. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Mi a have been és a had been közti különbség?

Megköszönném ha valaki elmagyarázná + egy példát is mutatna rá! :D

Mi a különbség az angol-magyar és a magyar-angol idiómaszótárak között? (többi lent)

Úgy vélem, előbbiben az angol nyelvben megszokott szókapcsolatok vannak magyarra lefordítva, utóbbiban pedig a magyarban használt kifejezések angolra. Jól gondolom? Ez esetben viszont mi értelme van a magyar-angol kiadásnak? A britek/amerikaiak/ausztrálok stb. úgyis...

Közalkalmazott vagy köztisztviselő, mi a különbség? űMennyi fizetést kaphatnék közalkalmazottként érettségit igénylő állásnál, ahol csupán előny az angol nyelvtudás?

12 éve dolgozom, de multiknál voltam idáig. Ezt a 12 évet figyelembe veszik? Vajon a nyelvvizsgámat beszámítják? (nem hiszem)

Mi a különbség ebay.com és ebay.hu között?

Most szeretném kezdeni. Mindegy hova regisztrálok, egy acc-al mindkettő oldalt használhatom. Jól gondolom , hogy a magyar ebay-en sokkal kevesebb a termék?

Van valami különbség a "magyar" és az "angol" önéletrajz között? Hogyan kéne kinéznie? Hol találhatok erre példát?

Egy külföldi céghez szeretném benyújtani az önéletrajzom, de nem tudom, kell-e valamiben különböznie egy hagyományos, magyar önéletrajztól, úgyhogy bármilyen segítséget szívesen fogadok :) (Az ilyen dolgokkal kapcsolatban amúgy is mindig bizonytalan vagyok...)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!