Oda adják a postán egy fiatalkorúnak a megrendelést?
ha az én nevemre jön és viszem a pénzt átvehetem a postára érkező megrendelt cuccot vagy kell felnőtt?
13/l

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már nem lehet plágium, hiszen ki van adva; nem lehet minőségrontás, mert nincs mit. Ha megrendelik és kifizetik, igazából semmi rosszat nem tehetnek sem a szerzőnek, sem a kiadónak. Vagy igen?
Nekem kéne 14 éves vagyok
Nekem tőlük már már nem kell(nem tudok tovább várni...), inkább ha kicsit drágábban is de megveszem egy közeli szaküzletben. Szállítási határidő persze nincs konkrétan a honlapon, csak ennyi: "A visszaigazolás pontos formája és határideje az adott forgalmazótól függ. "
Mivel olyan termékről van szó, amit szakembernek kell üzembe helyezni, kicsit félek attól, hogy ha újból leadom a megrendelést a kedvezőbb áron, berágnak és vagy hanyagul szerelik be, vagy a beszerelés díját fogják "véletlenül" megemelni, hogy az árkülönbözetet ne...
: Simultan Online Média Kft. Rendelni akartam ajándékot tölük de vagy nem küldtek emalilt h vissza igazoljam a megrendelést vagy küldtek de hibát irt ki rá. Írtam nekik emailt de semmi válasz tölük.
Valaki segítsen nekem!!! Ticket expresszen megrendeltem egy jegyet(playit, delux) viszont bizonyos ok miatt már nem lenne aktuális ez a dolog, hogyan tudom lemondani? hívtam őket telefonon,de automatikusan mondja a dolgokat... sürgős hétfőre vagy keddre megérkezik a dolog!!!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!