Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebay csalás létezik?

Ebay csalás létezik?

Figyelt kérdés
Utoljára 2x amikor licitáltam valamire és megnyertem, mindkét alkalommal annyiért vettem meg, amennyiért licitáltam. Szóval 27 eurót licitáltam, és valaki szintén utánam 27-et adott. Léztezik, hogy mindkét alkalommal pont annyit adtak mint én, csak később? Vagy van valami csalás, ami segítségével a vevő mindig a max ajánlatát kénytelen fizetni?
2016. jún. 19. 12:25
 1/1 anonim ***** válasza:

beállítod, hogy max mennyit adnál érte, de a rendszer mindig csak a következő lépésben licitál a nevedben. Tehát az áru áll 5 eurón. Te ráteszel 20-at. Attól nem lesz kapásból 20, csak a következő lépés, pl 6.

Ha valaki rádajánl 15-öt, akkor a rendszer azonnal felülcsapja ,mert te már korábban belőttél egy magasabb összeget.

nincs csalás.

2016. jún. 19. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!