Albérlőről kaphatok információt a rendőrségtől rendbontás és csendháborítás miatt?
Figyelt kérdés
Nem fizet az albérlőm és fel akarom mondani a szerződést, ezzel kapcsolatban már írtam itt kérdést. Azt szeretném megtudni, hogy ha a szomszédok elmondása szerint többször volt kint a rendőrség, akkor erről kaphatok a helyi rendőrkapitányságon információt, hogy pontosan mi miatt és hányszor? A szomszédok közül valaki lehet csak túloz. Természetesen nem az albérlő személyes dolgai érdekelnek, csak az, ami rám tartozik. Mivel a lakás az én tulajdonom és a szerződésben is benne van, hogy nem zavarhatja a szomszédok nyugalmát, sőt a rendkívüli felmondás feltétele éppen ez, a nemfizetés mellett. Erről kaphatok valamilyen tájékoztatást vagy esetleg kérjek meg egy ügyvédet, hogy járjon ő a dolog végére. Hogy a szabályszerű? Mindenféleképpen utána akarok járni, mert én csak egy személynek adtam bérbe, de a szomszédok szerint többen laknak ott, ami azért ciki mert külföldi és én csak neki írtam alá a tartózkodási engedélyéhez szükséges igazolást arról, hogy a lakásomat bérli.2016. júl. 3. 17:24
1/1 anonim válasza:
A rendőrség maximum annyi információt fog közölni, hogy az ingatlanodon jártak-e intézkedni vagy sem. Többet biztosan nem mondanak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!