Mi van ilyenkor?

Figyelt kérdés

[link]

És akkor mi van ha inkább elégetném a pénzt minthogy apámra költsem aki ha épp dolgozott akkor is csak feketén dolgozott/dolgozik tehát nyugdíja az életben nem lesz semmi? Nem nevelt fel, de egy fedél alatt laktunk.

2016. júl. 4. 13:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmi, majd ha beperelnek és nem fizeted ki, akkor majd letiltja a fizetésedből a végrehajtó, mint bármilyen más tartozást.

Szóval el se jutsz oda, hogy elégethesd, mert a munkáltatód már nem fogja neked azt kifizetni a letiltás miatt :P

2016. júl. 4. 21:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Remélem jó élményeid vannak apuciról :) Sajnos nekem nem adatott meg :)
2016. júl. 7. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Általánosságban elég jó élményeim vannak vele kapcsolatban, köszi (halottról meg ugye jót vagy semmit).

De én csak arra utaltam, hogy tökmindegy, hogy te hogyan érzel vele kapcsolatban, törvény szerint be lehet hajtani most már az ezzel kapcsolatos tartozásokat, ha a feltételek teljesülnek.

Persze ehhez az is kell, hogy bepereljen az összeg miatt, a gyerektartáshoz hasonlóan. Úgyhogy ha lehet, te magad ne hívd fel a figyelmét erre a lehetőségre.

Ha idősek otthonában van, akkor viszont megszívtad, mert (a leépült jóemberekkel ellentétben) az intézmények eléggé tisztában szoktak lenni a lehetőségeikkel, úgyhogy ők el fogják érni, hogy ezt kihasználva hozzájussanak a pénzükhöz.

2016. júl. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!