Székesfehérváron webox?

válasza:A webox honlapján lévő kép alapján ott keresd az óriásplakát alatt. A google kép 2012-es, akkor még nem volt webox, de a kép alapján egyértelmű, hogy ott van (sose jártam még arrafelé amúgy).

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Venni szeretnék valamit valakitől és weboxon szeretné feladni a csomagot. Ilyenkor utalni kell, vagy van.más lehetőség?
Még sosem használtam, átvételről lenne szó. Milyen komplikációk léphetnek fel? Akinek volt már olyan, hogy nem az volt a dobozba,amit rendelt /üres volt, stb. az hogyan oldotta meg?
jók az áraik, és használnám rendszeresen de csak ezért nem szeretnék nyomtatót venni..van más lehetőség? kézzel írott címzés?
Egy magánszemély hirdetését szeretném megvenni. Viszont azt nem értem, hogy ő hogyan kapja meg az én pénzemet ha pl futárszolgálattal intézzük el a szállítást, vagy, hogy ki fizeti magát a szállítási költségeket egy ilyen vásárlásnál?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!