Pécsen a Rudi Trans milyen cég?

Szia!
Nem Pécs, hanem Szekszárd, de a cég ugyanaz. Gondolom a munkákban sincs sok különbség.
Én azt ajánlom a saját tapasztalatom alapján, hogy messzire kerüld őket. Én is a próbanap után megköszöntem a lehetőséget. Nem csak sofőr vagy, hanem raktáros, targoncás meg még komissiózol is :)
Hajnal 3-as munkakezdés volt. Jött a teherautó telepakolva, megfogod szépen a békát, lepakoljátok az összes raklapot, (be a mínuszos hűtőházba), majd ha ez megvan teherautó el.
Ezután te szépen a papírod alapján darabonként összeszeded a kiszállítandó árut. Gipsz Jakabné E.V. 3 csomag tejföl, 10 karton tej stb. stb. és van kb 10-12 címed nagy átlagba, minden kisboltba ezer+1 tétel. Ezzel elszerencsétlenkedtünk 3-tól kb 6-7-ig. Addig a teherautót sem látod belülről. Ha összeszedted akkor teherautót felpakolod magadnak, majd indulhatsz. Végezni nekem az ott dolgozók azt mondták korai délutáni órákban lehet nagy átlagban.
A pénz nagyon rossz. Ahogy az előző is írta kb. 230-240k teherautósofőrnek ez vicc kategória, főleg ennyi munkával.
Megjegyzem még, hogy nekünk ott még munkaruhát sem adtak. Kesztyű, kabát semmi, aztán bent vagy a hűtőházban.
(Gondolom, hogy az írásból kiderült, hogy ez a bolti áruterítős meló, de azért leírom nehogy valaki hazugnak tituláljon, mert mondjuk ő a depók közti szállítós melót csinálja.)

Alig várom, hogy az ilyen ócska vállalkozók csődbe menjenek.
Vagy bajlódjanak az alkesz, drogos munkavállalókkal.

az a 230 nettó még C kat.-ra is pofátlanul kevés, ilyen cégekkel nem szabad szóba állni.
Ne haragudj kérdező, de ha több helyen is olvastad ezeket a sztorikat róluk akkor miért akarsz még mindig oda menni?
De, ha ennyire érdekel még mindig akkor a weblapjukon a Karrier fül alatt van egy tel szám, ott mindent elmondanak, ha felhívod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!