Szerinted jogos azt mondani ha ma Magyarországon valaki nem keresi meg a nettó 720000 Ft-ot havonta akkor ő egy lúzer?
Figyelt kérdés
2023. máj. 31. 18:42
2/8 anonim válasza:
Kérdező te egy idióta vagy, már bocs
Magyarországon az emberek kb 80-90%-a nem keresi mega nettó 720000-et
Olyan emberek mint a tanárok, ápolónök, tüzoltók, rendörök, közalkalmazottak és irodai. illetve fizaikai munkát végzők milliói.
Amugy részben igaz az hogy vesztesek de nem azért amiért te gondolod.
Inkább az a baj hogy a szolgalélek, és a birka természet miatt ahgyják magukat az emberek kizsákmányolni
Orbán is hogy a faszba nyer még választást ennyi korrupció és ajlajjás után???
Mert van 3 millió "Lúzer" akik minta birkák követik Az ő pásztorukat Viktátort!
4/8 anonim válasza:
Szerintem igaza van a kérdezőnek.
Budapesten egy jobb albérlet lassan 300000 Ft lesz havonta hol van még az étel ital.Autó és társai.
5/8 anonim válasza:
Attól, merthogy valaki ezt az összeget megkeresei-, vagy csak fotelkaratés-, vagy mert még csak tanuló, és neki az élete emiatt kb. olyan,, mint egy Rothschild-család tagbeli személy élete, így eléggé lenéző a másikkal szemben.
6/8 anonim válasza:
igen az. 300-ból kb vegetálni lehet, előre jutni nem.
7/8 anonim válasza:
Kérdező, javaslom, nézz meg egy kistelepülést. Vagy csak simán nézz szét a Tiszától keletre. Örülnek az emberek, hogy van egyáltalán munkájuk. A nettó hétszázhúszat meg 3-an együtt keresik meg.
8/8 anonim válasza:
Én önkéntes munkát is szoktam végezni, ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!