Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Igaz hogy aki konyhán dolgozik...

Igaz hogy aki konyhán dolgozik, az viszi haza az ebédet minden nap?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm azt mondta sulis konyhán mosogat és vihet haza ebédet, nem kell főznie.

Az élelmiszer árak az egekben. Ha mindennap főznék rámenne ingem gatyám. Komolyan elgondolkodtam hogy nekem is váltanom kellene ebbe az irányba. Adminisztrátor vagyok egy nagy cégnél de keveset keresek ,17orára érek haza.És nehéz minden nap kitalálni hogy mit főzzek, plusz az árak, meg a mosogatás utána. De szerintem heti 30 lenne ha minden nap főznék…


2023. okt. 3. 22:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Helytől függő, de jobbára igen.

Szomszédom szakácsnő volt, ő is mindig ételhordókkal járt melóba.

És mire a lánya diplomázott, a kaján megspórolta egy kis lakás árát.

2023. okt. 3. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!


Ugye tudod hogy az üzemi konyhákon nagyrészt minimálbért adnak? Őszintén nem hiszem hogy annyira megérné váltani

2023. okt. 3. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:

Pont ezt számoltam.

Keres 180-at és amit hazavisz az napi 10 ezer. De nem csak ebédet visz több adagot hanem kenyeret is szalámit is vajat is almát is tejet kakaót .

Én is keveset keresek , de korán kelek és 5- re érek haza.

2023. okt. 3. 22:50
 4/15 anonim ***** válasza:
17%
A suliból a nyersanyagot hordtak szatyor szamra, ismerősöm ahol tanitott szintugy az igazgatónő a szakacsokkal szetosztotta a nyersanyagot es kesz. A gyerek meg kapta az élesztőlevest.
2023. okt. 3. 23:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Biztos, hogy a mosogatásban látod a karrier lehetőséget?
2023. okt. 3. 23:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 anonim ***** válasza:
92%

Közétkeztetésben, elképzelhetőnek tartom, hogy széjjel "lopják" a konyhát.

Versenyszférában, vendéglátó helyeken, max napi 1x ehetsz azt amit éppen főztek, vagy amiből sok megmaradt zárás végén talán hazaviheted.

Azt meglátná bármelyik főnök, hogy onnan hordod haza az alapanyagot, aznap b@sznának ki a picsába még lehet fel is jelentene lopásért.

2023. okt. 3. 23:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
69%

6.


Én diákként voltam étteremben. Alapanyag tilos volt. De mindig maradt kaja, mert eleve több adagot csináltunk, meg eleve a sajátot pakoltuk el elsőre, így nem volt, hogy felzabálja a vendég.

2023. okt. 3. 23:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet.
2023. okt. 4. 04:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
Igazából olyan mintha egy szép nagy konyhátok lenne, ahol magatoknak főztök.
2023. okt. 4. 04:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha például étteremben, szállodában dolgozol, többnyire ingyen ehetsz egész nap.


Otthonra már nem nagyon veszel semmit, mert nem leszel éhes.


Inkább így, mint hogy hazaviszik a dolgokat. Persze vannak olyan cegekahol lehet nyersanyagot lopni, de nem az a jellemző

2023. okt. 4. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!