Napi hány órát kell dolgozni? Én osztom be magam hogy szeretnék dolgozni vagy a főnök? Ha főnök akkor figyel arra hogy kisgyerekes apukát ne osszon be szentestére meg hétvégére? Mennyi a cafeteria? És az Szépkártya? Lehet műszakot/napot cserélni ?
Figyelt kérdés
Volnánbusz sofőr állás
Hogy működik Pest megyében 35km-re pesttől. Azt tudom hogy másképp mint vidéken az ország másik részén. Azt sem tudom mennyi túlóra van és hogy kifizetik vagy lecsúsztatják,a buszt hazavihetem-e vagy be kell járni mindennap a garázsba ha igen akkor a benzinköltség fizetve van-e.
ápr. 28. 12:26
11/11 anonim 

válasza:

24/7 azt jelenti hogy folyamatosan van munka a hét minden napján 24 órában. (Szemben irodai munkával ami 5 nap 8 óra)
Ünnepekre, hétvégére, éjszakára és délutáni műszakra kapsz különböző szinten törvényben meghatározott pótlékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!