Milyen bevételi lehetőséget ajánlanátok a bukott nyugaton élő tartósan munkanélküli magyarnak?
A probléma az hogy munkakultúrában nőttem fel, jópár évet ledolgoztam otthon meg kint is. Van több végzettségem is, és többéves tapasztalatom a szakmában. De a kamuvid óta (kb 2 éve) csak rövid állásokat találok.
Mivel képzett vagyok, tapasztalt, fiatal, beszélek nyelveket, semmilyen lyühe kifogást nem tudnak hozzámvágni. Ezért most be se hívnak interjúra.
Közben hr szakemberektől kideritettem hogy az online munkák 95%a kamu meg ai olvassa a jelenzkezőket.
Ehhez hozzá jön hogy 6 hónap után megvonnak minden járulékot, tehát marad a nűbözés. Az állami alkalmazottak nagy része hungarofób, már megkapram párszor hogy visszamennyé itt fogsz megdögleni szalaggyá üres kört. De nem a magyar rendőrség dolga külföldön is rendet tenni.
Valahogy törvényen és államon kívül kell túlélnem. Rendszerint télen vonnak mrg tőlem minden támogatást és reménykednek hogy megfagyok / éhenhalok.
Mentem már ombudsmanhoz is, de minden hónapban pereskedni már nincs kedvem.
X év haszontalan keresés, ezerszámra elküldött önéletrajzok, elvesztegetett évek, nyomor, kekszuális zaklatás
munkahelyen, megalázójáték, pszihoterror... Nyugdíjat el lehet felejteni. Elegem lett és fejükre borítom a bilit. A molotov koktél olcsóbb mint a per.
A gyógyfüves kereskedés az első ötletem, de semmi tehetségem / érdeklődésem nincs hozzá.
Aztán árulhatnék még normális dolgokat bokor alatt. Ha elkapnak, hotelbe kell menni ágyban aludni meg meleget enni.
Más ötletem nincs.

válasza:Semmi, szerintem ott is telített a piac csak ha már régi jó bevált gyakorlattal vesznek fel embereket.
És rájuk szabják a törvényeket nem rád téged azonnal elkapnának

válasza:Az fontos, hogy véletlenül se írd le, hogy melyik országban vagy, milyen nyelveket beszélsz, mihez érted, és az adott országban mennyit dolgoztál.
Abban sem vagyok biztos, hogy ez egy valós kérdés és nem csak panaszkodni akarsz.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Éljen akár Budapesten, vagy valamelyik vidéki városban? A nyugdíjamból meg ha lesz egyáltalán valószínűleg éhen fogok dögleni. Ja és hamarosan akkora szárazság lesz itt és forróság nyáron hogy mindenki menekülni fog innen.
2020.09.10-2023.10.31.ig volt közfoglalkoztatottként munkám. 2023.09.05.én elkezdtem egy Általános Ápolói tanfolyamot, mely miatt megszünt 2023.10.31én a közfoglalkoztatott munkám. 90 napra kaptam meg a munkanélküli segélyt. Majd maradtam regisztrált munkanélküli...
Arra lennék kíváncsi hogy ha minden kötél szakad és nem tudok októberben azonnal elhelyezkedni igénybe vehetem e a munkanélküli segély vagy sem? Nem találtam szezonmunkara való szabályozást viszont nagyon érdekel mert nem szeretnék a mai világban anyagi kiesést
Köszönöm a figyelmet. Azt szeretném megkérdezni, hogy mik a lehetőségek, mit tegyek, ha kiszorultam a munkaerőpiacról. Sajnos nincs mit szépíteni ezen, a saját hibám, nem okolok mást vagy a rendszert. A kiúttalanság viszont nagyon dermesztő, reménytelen. 2...
Akinek nincs munka viszonya azt most be rendelhetnék Oroszok miatt tartalékos képzésre.Lenne jővedelme 0 % lenne a munkanélküliség a forint is erősödne mert mindenkinek lenne jövedelme.Az üres laktanyákat is fel lehetne újitani.A lényeg az lenne minél mobilisabá tenni...
- a fizetések növelése - az elhelyezkedési lehetőségek javítása (például pályakezdők számára) - az albérleti díjak, rezsi, élelmiszerárak, utazási költségek csökkentése - a munkakörülmények javítása, a munkások megbecsültségének növelése, céges járatok támogatása,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!