Létezik valós otthoni munka, vagy csak átverés mind?
Figyelt kérdés
Olyan munkát keresek amit otthon is lehet végezni és ha egy kicsit is, de legalább jövedelmez. Nem a lustaság vezérel, csak otthonomhoz vagyok kötve.2011. febr. 14. 12:29
1/2 anonim 

válasza:

válasza:a zöme átverés. Egy a lényeg: ne fizess be sehová egy fillért sem.....
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Ezek mindegyike átverés, becsapás. Főleg ott a legpofátlanabbak a lehúzók ahol a weblapon még ki is van írva hogy "100% FIZET, NEM ÁTVERÉS, NEM MLM!" Enyhén freudi elszólás...
Kapcsolódó kérdések:
Létezik egyátalán valós netes munka?
Vagy mind átverés?
Szerintetek átverés vagy tényleg igaz ez az otthon végezhető munka?
Küldtem neki egy email-t,hogy milyen otthon végezhető munkáról lenne szó.Ezt válaszolta. Kedves érdeklődő! Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre, ami azt jelenti, hogy olyan munkát vállalna, amelyhez mindössze számítógépre és internet elérésre van szükség!...
Irodai munka - nem átverés? Mindennap megjelenik az expressben ez a hirdetés 'középkorúakat, fiatalokat, nyugdíjasokat telefonálásra, irodai munkára...
másik: 'fiatalokat, pályakezdőket azonnali kezdéssel irodai munkára keresünk' ugyanaz az e-mail cím van telefonszám is nekem gyanús
Van olyan külföldi munka ami nem átverés?
Olvastam az ujságba külföldi munkalehetöséget ,felhivtam és bulgáriába szállodába lehet menni mosogatni vagy hordárnak meg takaritonak .De az ismeröseim azt mondják kamu mert nem fogják kifizetni .Tudtok mondani nekem olyan oldalakat vagy bármi olyan helyet ahol lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!