Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozott már valaki McDonald'...

Dolgozott már valaki McDonald's-ban, NEM DIÁKKÉNT, főállásban? Milyen tapasztalatai vannak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi például, hogy hányszor lehet kimenni munka közben WC-re. Csak azt a jéghideg szódavizet lehet inni, vagy ki lehet menni inni a saját üvegedből?

Vihetek magamnak otthonról kaját, vagy csak azt a mekis sz@rt ehetem, amit adnak pl. sajtburgert? Én ilyeneket nem eszem, csak azért kérdezem.

Tényleg nem fizetik ki a túlórákat, és még csúsztatásban sem kapom meg?

Igaz, hogy annyira kell kapkodni, hogy aki évek óta ott dolgozik, minimum egy sérülése van?

Lelkileg mennyire megterhelő ez az egész?

Mennyi ideig lehet ezt bírni hosszútávon?


Légyszíves tényleg csak azok írjanak, akik nem diákként dolgoztak ott, hanem főállásban évekig.


Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!


Üdv!


2011. jún. 11. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
53%

Aki főállásban van a mekinél évekig az nem pultos droidként dolgozik, hanem valami irodai munkát végez.

Nagyon szorosan ragaszkodnak a szabályaikhoz és ha látják hogy neked nem megy az alkalmazkodás akkor repülsz.

2011. jún. 12. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ milyen az élet hogy franchise vagy központi. A központi szarabb, tényleg nagyon szigorú szabályok vannak és be is tartatják őket. ha leteszed a kezed a dresszinges pultra akkor az már támaszkodás amiért szólnak. embertelen a hozzáállás központi mekikben, több év franchise múlttal én 4 napig bírtam központiban, szóval gondolhatod..

nekem főpénztárig sikerült küzdenem magam, azt a részét már szerettem nagyon. dolgozóként nemcsak a sok bunkó vásárlóval kellett szembesülni és jó képet vágni hozzájuk hanem az állandó belső ellenőrzésekkel, ún. SOC tesztekkel és titkos vásárlói tesztekkel nehezítették az életem. mindig vágytam arra hogy manager lehessek, de sose léptettek elő, mert az csak a központi éttermekben működött, meg a csókosoknak.

vihetsz saját kaját, de nehogy azt hidd hogy olyan sok mekis kaját ehetsz ott ingyé..áh.. 1 sajbi vagy 1 kis krumpli a kvóta naponta meg 2 műanyagpohár üdítő, különben meg az általad említett szódavíz. nincs idő kijárkálni mindig, így örülsz hogy azt ihatod, de ha van időd, csapvizet is ihatsz. saját innivalót senkinél nem láttam soha, de tilosnak sem gondolnám.

wc-re? jó vicc..ha nincs vendég akkor. és ugye mindig szokott lenni általában. eleinte talán szar, de utána megszoktam hogy 8-12 órát nem mentem ki wc-re,sajnos ez ezzel jár. ott nem te vagy a lényeg hanem a vendég.

a fél óránkénti kézmosás meg csak mese habbal, jól hangzik a HACCP szerint, de a gyakorlatban leszarja mindenki.

hogy mennyire őröl fel ez a munka egyéne válogatja, de csak akkor vállald ha van benned elég alázat a feletteseid íránt, alapvetően vidám ember vagy hogy a hülye bunkó vendégekre is tudj mosolyogni.

de normális embernek ez a meló tényleg nem perspektíva hosszútávon.

2011. jún. 13. 00:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
94%

előző vok. igen,kapkodni kell,igen több sérülésem is volt, maradandó hegekkel. pl. sütőkád lenyomata, toaster lapjának nyoma rámsült, meg pár kés általi vágás ami egy konyhán előfordulhat.

központiban tényleg nem fizetik ki a túlórákat és abba az étterembe tesznek ahova akarnak, nem kérdeznek téged, fogják és áttesznek ha úgy akarják.

2011. jún. 13. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!