Milyenek a munkakörülmények, és mire lehet számítani (leginkább fizu) ha a McDonalds-ban dolgozik az ember teljes munkaidőben, állandó munkaviszonnyal (tovább lent)?
Kapcsolódó kérdések:
Mindenre értem pl rendes munkatársak,tiszta környezet,jó főnök.fizetés is megfelelő stb........Jó bemenni dolgozni.Van olyan aki igy érzi?
Nem sokára tovább fogok tanulni ,de konkrét döntésem nincs , katona vagy rendőr lettem volna de szemüveges lettem és így ez a terv elszállt.Az lenne a kérdésem , hogy tanáron , jogászon és bölcsészen kívűl mi lehetne még az ember ?
Nem gondolom, hogy egy magyarországi emberből Dávid Getta lesz, meg annyit fog keresni, de lehet-e reális a havi pár millió?
Nem csak Magyarországon dolgoznék, bárhol. Nyelvek: magyar, angol, német, spanyol, francia, olasz.
És ezt lehet úgy is, hogy az ember nem diák már, vagy csak estin az? Igazából nekem havi 50 ezerre lenne "csak" szükségem...
Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akik régebben sokat güriztek vacak fizetésért, majd rájöttek, hogy mi kell ahhoz, hogy a bevétel is jó legyen, jusson mindenre. A személyiségben volna a titok? Az elszánásban? A munka fajtájában? Fel kell adni az elveket vagy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!