Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyenek a munkakörülmények,...

Milyenek a munkakörülmények, és mire lehet számítani (leginkább fizu) ha a McDonalds-ban dolgozik az ember teljes munkaidőben, állandó munkaviszonnyal (tovább lent)?

Figyelt kérdés
Engem leginkább a területvezető meló vagy az étteremvezető-helyettes meló érdekelne. Tudtok erről valamit? Milyen ez a meló?
2011. szept. 5. 21:45
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát strapás
2016. szept. 19. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan ember aki szereti a munkahelyét?

Mindenre értem pl rendes munkatársak,tiszta környezet,jó főnök.fizetés is megfelelő stb........Jó bemenni dolgozni.Van olyan aki igy érzi?

Történelemmel és magyarral mi lehet az ember?

Nem sokára tovább fogok tanulni ,de konkrét döntésem nincs , katona vagy rendőr lettem volna de szemüveges lettem és így ez a terv elszállt.Az lenne a kérdésem , hogy tanáron , jogászon és bölcsészen kívűl mi lehetne még az ember ?

Dj-ként kereshet az ember havi több milliót?

Nem gondolom, hogy egy magyarországi emberből Dávid Getta lesz, meg annyit fog keresni, de lehet-e reális a havi pár millió?

Mik azok a munkák, amikkel a legtöbbet kereshet egy olyan ember, aki 6 nyelven beszél felsőfokon?

Nem csak Magyarországon dolgoznék, bárhol. Nyelvek: magyar, angol, német, spanyol, francia, olasz.

Telemarketing vagy call center munkát csak diákként vállalhat az ember?

És ezt lehet úgy is, hogy az ember nem diák már, vagy csak estin az? Igazából nekem havi 50 ezerre lenne "csak" szükségem...

Mi kell ahhoz, hogy az ember JÓL keressen, ne csak sokat dolgozzon? Lehetséges KÖZHASZNÚ munkát végezni ÉS megélni belőle?

Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akik régebben sokat güriztek vacak fizetésért, majd rájöttek, hogy mi kell ahhoz, hogy a bevétel is jó legyen, jusson mindenre. A személyiségben volna a titok? Az elszánásban? A munka fajtájában? Fel kell adni az elveket vagy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!