Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » ECDL-es bizonyítvány szerintet...

ECDL-es bizonyítvány szerintetek ér valamit álláskeresésnél?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy felhasználói szinten tudom kezelni a számítógépet, de szerintetek érdemes megcsinálni egy tanfolyamot, hogy legyen róla papírom is, és akkor önéletrajzban esetleg jobban néz ki?
2011. szept. 30. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van.Hasznát még sose vettem
2011. szept. 30. 10:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem ér, ne adj pénzt a tanfolyamért!

Én kb. 13 évvel ezelőtt tettem le 14 évesen. A 11 éves tesóm is a kisujjából rázza ki.

Amikor behozták, akkor hirtelen nagy divatja lett, és mindenki ilyet akart, mert azt hitte, hogy megkönnyíti az álláskeresést.

Ez igazából szinte csak ismerkedés az Office-al.

Ma már szinte mindenhol követelmény a számtógéphasználat, és pont ez az, aminél nem az számít, hogy van-e róla papír, hanem hogy tényleg tudod-e kezelni.

2011. szept. 30. 10:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Valahogy gyanítottam, de igazából kíváncsi voltam, hogy szerintetek ér-e ez valamit.
2011. szept. 30. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha suliba jársz akkor ingyenes, nem?

Akkor azért rakd le, rosszabb nem lesz.

2011. okt. 2. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Erkölcsi bizonyítvány? Mi van benne?

Erkölcsi bizonyítványban szerepelnek olyan hülyeségek hogy pl: 13 évesen jogsi nélkül mopedet vezetett. vagy 15 évesen "elítélték rongálás miatt" focilabdával berúgta az iskola ablakát (véletlenül).

Erkölcsi bizonyitvány mikorra érkezik meg?

Meg szeretnék pályázni egy állást, erkölcsi bizonyitványt is kérnek. 22-ig lehet jelentkezni az állásra... Sztetek elküldjem az önéletrajzom vagy mit csináljak? Kicsit későn vettem észre a hirdetést..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!